Twitter-Logo

fb icon 325x325

in
Incompanytrainingen

De Ruiter Taaltrainingen zorgt voor praktijkgerichte trainingen.
 
Aanpak
Voordat een training begint, houden we een intake om specifieke wensen en leerbehoeften te inventariseren. Een instaptoets geeft ons informatie over het aanvangsniveau van de deelnemers. Met die informatie maken wij voor u een passend trainingsvoorstel.

Koers
Als de training van start is gegaan, houden we goed in de gaten of we nog 'op koers liggen'. We vragen regelmatig uw mening, daarnaast wordt er halverwege de training een evaluatie gehouden. Handig wanneer bijvoorbeeld blijkt dat het nodig is het accent op een andere vaardigheid te leggen of het tempo bij te stellen.

Evaluatie
Na afloop van de training vindt er een eindevaluatie plaats. U ontvangt van ons een eindrapportage die inzicht geeft in het verloop van de training en het bereikte niveau volgens de niveaubeschrijvingen van de Raad van Europa

Sfeer 
Wij vinden het belangrijk dat er een goede sfeer is tijdens de bjeenkomsten. Dat is prettig is voor cursisten en trainers. Bovendien bevordert het de leerprestaties.
Locatie
De trainingen vinden in uw bedrijf plaats. U zorgt voor een trainingsruimte, wij komen naar uw bedrijf toe, wel zo gemakkelijk. Komt het beter uit dat de training op een andere locatie wordt gehouden? Dan zorgen wij daarvoor.
 
Talen
Wij bieden de volgende talen aan:

Nederlands | Nederlands als tweede taal (Nt2)
Engels | Frans | Duits | Spaans | Italiaans | Pools | Russisch 
Heeft u een training in een andere dan een van de vermelde talen nodig? Ook daarmee kunnen we u van dienst zijn; we beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren taaltrainers.

Leermiddelen

E-mails, rapportages en andere bedrijfsdocumenten uit de praktijk worden gecombineerd met een keuze uit leermiddelen die door gerenommeerde uitgeverijen zijn ontwikkeld: boeken, cd-roms, audio cd's of online lesmateriaal.Wij kunnen ook leermiddelen ontwikkelen die specifiek op uw bedrijf worden afgestemd.

Kinderen
Gaat u met uw gezin voor langere tijd naar het buitenland? Wij geven ook taaltrainingen aan kinderen! Voor heel jonge kinderen zijn de trainingen voornamelijk bedoeld om hen vertrouwd te laten raken met de nieuwe taal.